‘Velvet Colección’ renova per a una segona temporada

Notícies

No fa gaires dies que es va estrenar l’spin-off de ‘Velvet’, ‘Velvet Colección’, a Movistar+. S’iniciava, d’aquesta manera, una nova aposta de la companyia per les produccions pròpies. Ara, després de l’èxit d’audiència, que ha superat inclús a la de ‘Joc de Trons’ per Movistar+, s’ha confirmat la segona temporada de la ficció.

L’èxit indiscutible de la sèrie es basa sobretot en el contingut sota demanda que la plataforma de Movistar+ ofereix per als seus usuaris. Fins a un 62% dels espectadors de la sèrie l’han mirat en diferit sota demanda, demostrant que l’hàbit de consum de les sèries està canviant.

El primer episodi de ‘Velvet Colección’ es va preestrenar pel canal #0 i també per les xarxes socials en obert. Després d’això, cada setmana s’està emetent un nou episodi en el mateix canal de pagament.

‘Velvet Colección’ ens transporta fins a Barcelona, on les conegudes Galerias Velvet estrenen una franquícia. La ficció no només narra les històries dels personatges que ja vam conèixer en la sèrie original i dels nous que s’afegeixen en aquesta nova entrega, sinó que també ens explica la societat dels anys 70 a la capital catalana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *