TVE podria estar treballant per fer una quarta temporada d”El Ministerio del Tiempo’

Notícies

El dia dos de novembre ens vam acomiadar d’una de les sèries espanyoles més aplaudides dels últims anys. ‘El Ministerio del Tiempo’ acabava la seva tercera temporada amb la sensació que potser ja no tornaria amb una nova entrega. Els motius de la possible cancel·lació de la ficció eren clars. Per una banda, l’alt cost de la sèrie; d’altra banda, el just seguiment de l’audiència.

Així i tot, la ficció ha aconseguit una massa prou important de seguidors. Pot ser per això o perquè TVE no vol perdre una ficció de prestigi i d’una alta qualitat narrativa, sembla que s’estaria plantejant realitzar una quarta temporada. Segons el portal espanyol Vertele, qui ha informat d’aquestes intencions, la nova entrega vol donar temps als germans Olivares, creadors de la sèrie, per escriure tranquil·lament la continuació del projecte. Així doncs, l’emissió no es trepitjaria amb el rodatge i no es pressionaria a l’autor.

Per altra banda, el grup públic espanyol es vol fixar en la forma de fer de la BBC. Això portaria a què la ficció tingués menys episodis en aquesta quarta entrega, entre quatre i sis, i emetre’ls sense parades. Així, s’emetrien tots els episodis durant un mes i provocaria així un mes temàtic a la cadena.

TVE no descartaria tampoc tornar a unir esforços amb la plataforma d’streaming Netflix, amb qui ja va coproduir la tercera temporada.

Si tot això es compleix, i si finalment la quarta temporada tira endavant, es preveu que la qualitat de la sèrie serà superior, tot i ja ser molt bona, i s’evitaria el maltractament que ha sofert la ficció en les seves emissions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *