TV3 no renovaria ‘Com si fos ahir’ i deixaria la graella sense serial

Notícies

Si fa uns dies es va saber que TV3 no podia fer efectiva la tercera temporada de ‘Nit i Dia’, ara s’han fet públiques més conseqüències al fet que hisenda reclami fins a 40 milions d’euros a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. Vicent Sanchis, director de la cadena pública, ha detallat les mesures per fer front a la crisi de l’IVA, la caiguda d’ingressos publicitaris i el dèficit que arrossega l’ens públic. Entre les mesures més dràstiques, en les que hi trobem el tancament de corresponsalies importants i la possible anul·lació de programes com ‘Joc de Cartes’ o ‘Polònia’, destaca la intenció de prescindir de la telenovel·la de sobretaula ‘Com si fos ahir’.

El serial es va estrenar aquest mateix any, però ja no seria renovat per a una temporada més, convertint-lo en la telenovel·la més curta dels últims anys. És veritat, però, que tot i ser cada dia líder de la seva franja, ‘Com si fos ahir’ no aconsegueix els números d’audiència d’altres serials de la cadena, com ‘La Riera’.

Així i tot, la cancel·lació de ‘Com si fos ahir’ no vindria acompanyada d’un nou serial, sinó que es pretén eliminar les telenovel·les de sobretaula de la graella de la televisió pública catalana.

El comitè d’empresa no està d’acord amb les mesures adoptades per Sanchis i l’acusen de temerari per avançar una “bateria de mesures que poden arribar a arraconar del tot TV3 en l’espai de comunicació i producció en català”. Els representants dels treballadors apunten també que han sabut “que la resta de radiotelevisions afectades pel nou IVA en cap cas estan planejant mesures contra la seva producció, programació i plantilles”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *