The CW fa efectiu el remake de ‘Charmed’

Notícies

Ja l’any passat les veus d’un possible remake de la sèrie ‘Charmed’ es feien escoltar, però ara ja és un fet. La cadena americana The CW ha encarregat un pilot del nou projecte.

La cadena ja va anunciar fa uns mesos que estaven estudiant amb un reinici de la sèrie que situaria l’acció en la dècada dels 70, però alguna cosa no va acabar de convèncer a The CW perquè en aquell moment no va voler continuar el projecte.

La versió que ara sí que ha aconseguit llum verda per part de la cadena ens situaria en l’actualitat i vol ser un reinici ferotge, divertit i feminista. La sèrie es centraria en tres germanes en un campus universitari que descobreixen que són bruixes. Les noves embruixades navegaran entre vèncer dimonis, enderrocar el patriarcat i mantenir els llaços familiars.

Part de l’equip que va treballar en el primer projecte descartat, també han treballat en aquesta nova ficció. Concretament Jessica O’Toole i Amy Rardin són ara les productores executives i les guionistes de la nova ‘Charmed’. També se’ls uneix en la producció Jennie Urman, Brad Silberling i Ben Silverman. Respecte a l’equip artístic encara no hi ha informació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *