‘The Crown’ triomfa entre la crítica amb la segona temporada

Estrenes Notícies

L’aclamada sèrie britànica de Netflix que explica la vida d’Isabel II, ‘The Crown’, torna el pròxim 8 de desembre amb la seva segona temporada. La primera va ser reconeguda tant per part de la crítica com per part dels espectadors i va aconseguir el Globus d’Or a Millor Drama.

Ara, aquesta segona entrega, ja ha rebut el reconeixement per part de la crítica, qui ja ha pogut gaudir-ne. Així, aproven la nova temporada i destaquen les excel·lents interpretacions sobretot la de la protagonista de la sèrie interpretada per Claire Foy.

Collider escriu que Foy aconsegueix vestir a la desconeguda reina amb una vida interior rica que sovint transmet amb el mínim gest. I afegeix que l’actriu, igualment com Isabel II, està més segura d’ella mateixa.

De fet, aquesta és l’última temporada que Claire Foy interpretant al personatge, després li agafarà el relleu Olivia Colman en les temporades 3 i 4 que ja estan confirmades.

Qui també destaca els dots interpretatives de Foy és The Telegraph, que no es troba tan indulgent amb la segona temporada de la sèrie. El diari escriu que la segona temporada té una mica menys que dir que la primera, tot i que cobreix temps bastant més tumultuosos.

Així i tot, no tot són crítiques positives. L’escriptor i columnista Harry Leslie Smith escrivia al The Guardian una crítica dura a la sèrie. El periodista explicava que el preocupa que la història de la seva generació es pugui perdre en els seus néts perquè els productors de televisió anestesien als espectadors del desagradable passat tot idolatrant l’aristocràcia i la monarquia.

A Metro defensen que el primer episodi de la segona temporada resulta especialment inestable. Tot i la manca de cohesió, en opinió del periodista del diari, es tracta la millor interpretació de la carrera de Claire Foy.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *