Syfy prepara una sèrie basada en una novel·la de George R. R. Martin

Notícies

El passat mes de juny, el canal Syfy va encarregar el pilot de ‘Nightflyers’. Ara sembla que ha aconseguit donar llum verda a la sèrie conjuntament amb les productores THR i Universal Cable Productions, i està en negociacions amb Netflix. Aconseguir que la plataforma d’streaming se sumi al projecte faria que la ficció tingués una distribució internacional.

‘Nightflyers’ serà un thriller sobrenatural basat en la novel·la homònima de George R. R. Martin -autor de la saga de llibres de Joc de Trons-, que ja va tenir una adaptació al cinema l’any 1987.

Per encarregar-se del episodi pilot de la ficció, la producció comptarà amb Dan Cerone com a showrunner de la sèrie i amb el director Mike Cahill, conegut per pel·licules com I origins i sèries com ‘The Magicians’. Finalment, qui ha escrit l’adaptació de la novel·la ha estat Jeff Buhler.

‘Nightflyers’ seguirà a una expedició que visita la perifèria del nostre sistema solar a bord de The Nightflyer, un vaixell amb un equip petit i un capità solitari que tenen com a objectiu contactar amb vida extraterrestre. El problema vindrà quan, a causa d’uns esdeveniments terrorífics, ningú confiarà amb ningú i es qüestionaran els uns als altres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *