‘Stranger Things’ i ‘Westworld’, guanyadors dels Emmy Creatius

Notícies

Ahir diumenge es van donar els premis Emmy Creatius, tot i que la setmana vinent s’entregaran la resta de premis Emmy, els més mediàtics.

En aquesta primera ronda de premis, la sèrie de Netflix ‘Stranger Things’ i la de l’HBO ‘Westworld’ han sigut les vencedores de la nit.

La ficció de Netflix ‘Stranger Things’ ha guanyat un dels premis més importants de la nit, com és el de Millor Repartiment de Drama. També va guanyar els guardons a Millor Música Original, Millor Edició de So i Millor Disseny de Crèdits, entre d’altres que acaben sumant un total de sis guardons.

‘Westworld’, per la seva banda, ha guanyat el guardó a Millors Efectes Visuals, a més dels de Millor Mescla de So de Comèdia o Drama, Millor Programació Interactiva, Millor Perruqueria i Millor Maquillatge.

També la minisèrie de l’HBO ‘The Night Of’ va destacar amb quatre premis. Altres guanyadors de la nit van ser ‘This is Us’ de l’NBC, ‘The Handmaid´s Tale’ de Hulu i ‘Big Little Lies’ de l’HBO, que van guanyar premis de repartiment i d’estrelles convidades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *