Sony prepara un retorn de ‘Boig per tu’

Notícies

Sembla que els retorns funcionen, i per tant les productores i cadenes alimenten la nostàlgia dels espectadors. I és que resulta que després d”X Files’, ‘ Will & Grace’, ‘Prision Brake’ o ‘Roseanne’, ara retornarà a la petita pantalla una de les mítiques sitcoms dels anys 90.

‘Boig per tu’, protagonitzada per Helen Hunt i Paul Reiser, podria estar preparant el seu retorn de la mà de la productora Sony, qui ja estaria negociant amb els dos actors per tirar endavant el projecte. Aquest retorn, que tan sols disposaria d’una temporada limitada, se centraria en com els personatges de Hunt i Reiser s’enfronten amb la síndrome del niu buit després que la seva filla se’n vagi de casa per anar a la universitat.

Encara no hi ha cap cadena associada amb el projecte, però la que té més números de quedar-se’l és l’NBC, que ja la va acollir als anys 90.

Sorprenentment sembla que el precursor del retorn seria el mateix Reiser, que també va ser cocreador la ficció conjuntament amb Danny Jacobson. L’actor s’ha passat diversos anys assegurant que la sèrie mai no tornaria. Així i tot, sembla que ha hagut de canviar d’opinió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *