Setmana del 6/11 al 12/11: Una setmana completa

Estrenes

Aquesta setmana arriben moltes estrenes a la petita pantalla. Sèries que tornen amb una nova temporada o ficcions que comencen. Un ampli ventall de possibilitats de diferents gèneres i estils que farà que aquesta setmana no ens avorrim.

DILLUNS 6

‘SMILF’:

La sèrie s’ha estrenat a Movistar+ de forma simultània amb els Estats Units a la matinada del diumenge 5 al dilluns.

‘Smilf’ té una mirada crua i honesta del dia a dia d’una jove mare soltera, els desitjos de la qual sobre el sexe, les relacions i la seva carrera xoquen amb la seva realitat.

‘SHAMELESS’:

Movistar+ estrena, un dia després del llançament als Estats Units, la vuitena temporada de la comèdia ‘Shameless’. Aquesta sèrie és un remake de l’exitosa i aclamada ficció britànica creada per Paul Abott.

Una de les comèdies més gamberra i atrevida dels últims temps, protagonitzada per William H. Macy, Emmy Rossum i Cameron Monagham, entre d’altres, ara torna amb la incorporació a l’elenc d’actors de Jessica Szhor, de ‘Twin Peaks’, Faran Tahir o Scott Michael Campbell.

‘PROFESSOR T’:

Després de tres temporades a Bèlgica, ara arriba a Catalunya, i a tota Espanya, de la mà de Cosmopolitan TV l’exitosa ‘Professor T’. Així que a partir d’ara i per primer cop es podrà gaudir en castellà, des de la primera temporada, de l’excèntric professor Jasper Teerlink.

Els amplis coneixements en criminologia portarà a Teerlink d’una aula de la universitat a ajudar a la policia en els crims més complicats i variats.

‘THE GIRLFRIEND EXPERIENCE’:

Aquest dilluns arriba a Movistar+ la segona temporada de la sèrie que s’estrena just després que als Estats Units. La ficció torna, però ho fa canviant de personatges i de localitzacions. Si la primera temporada explicava com una noia que treballava a un gabinet d’advocats es convertia en una prostituta de luxe, ara la trama es partirà en dues històries independents.

La primera història se centra en la relació entre una escort i la responsable d’una campanya electoral. La segona segueix a una dona que intenta començar una vida nova després d’entrar en el programa de protecció de testimonis.

DIMARTS 7

‘THE SINNER’:

Sense motiu aparent una noia apunyala a un estrany fins a matar-lo. Aquest és el plantejament de la sèrie que arriba a Netflix aquest dimarts, que als Estats Units ja es va estrenar aquest agost passat. La jove està interpretada per Jessica Biel, que protagonitza la ficció conjuntament amb Bill Pullman i Christopher Abbott.

DIJOUS 9

‘MAJOR CRIMES’:

La cadena TNT estrena la sisena i última temporada de l’exitosa sèrie ‘Major Crimes’, l’spin off de ‘The Closer’. Amb aquesta última temporada s’acaba un dels baluards de la cadena, però així i tot ja hi ha rumors d’un retorn proper.

‘Major Crimes’ està protagonitzada per la nominada a l’Oscar i a l’Emmy, Mary McDonnell, qui fa de cap del departament.

‘LAW & ORDER: TRUE CRIME’:

Una nova entrega de la franquícia ‘Law & Order’ que s’endinsarà en casos reals. La primera temporada estarà protagonitzada per Edie Falco, actriu de ‘Los Soprano’ i protagonista de ‘Nurse Jackie’, i explicarà el cas dels germans Lyle i Erik Menendez, que van ser acurats de matar als seus pares i sentenciats a presó perpetua. Falco donarà vida a l’advocada dels germans.

La nova sèrie arriba a la cadena Calle 13 dues setmanes després de l’estrena als Estats Units, ara es podrà veure amb castellà.

DIVENDRES 10

‘THE CLIMB’:

The Climb presenta una assistent d’oficina que buscant la fama per internet, amb la seva millor amiga que sempre va darrere d’ella, vol aconseguir una vida extraordinària. Aquesta comèdia aterra a Amazon amb episodis de mitja hora cada un.

‘LADY DYNAMITE’:

A Netflix arriba la segona temporada de l’esbojarrada ‘Lady Dynamite’ protagonitzada per l’humorista Maria Bamford. Aquesta temporada la protagonista s’embarca a la seva aventura més gran, enamorar-se. Però ella utilitza totes les lliçons equivocades a la infància mentre navega entre la seva nova relació i la família, amics i el seu entorn més proper.

‘SEA OAK’:

De l’escriptor de relats curts George Saunders arriba la ficció ‘Sea Oak’ que ens explica com una dona de classe treballadora mor tràgicament quan envaeixen casa seva. Després retorna de la mort molt furiosa i decidida a obtenir la vida que mai havia pogut tenir. L’actriu Glenn Close serà l’encarregada d’interpretar la protagonista de la sèrie que emetrà Amazon.

La sèrie la dirigeix Hiro Murai i Jonathan Krauss és el productor executiu a través de la seva companyia Affiliated Pictures.

DIUMENGE 12

‘UMBER’:

L’HBO llença aquest diumenge simultàniament en tots els territoris europeus la segona temporada de la sèrie. La ficció ‘Umber’, produïda a Romania, ens explica com un home de família que porta una doble vida com a taxista i com a cobrador per un mafiós local.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *