Setmana del 22/10 al 28/10: Una setmana intensa

Estrenes

Aquestes setmanes hi ha pràcticament cada dia una estrena a la petita pantalla. És un bon moment per les ficcions i es demostra amb un gran ventall de projectes.

DIUMENGE 22

‘MR. ROBOT’:

Avui mateix arriba un dels retorns més esperats dels últims mesos. Si el dia 11 es va estrenar la tercera temporada de ‘Mr. Robot’ en anglès, a Movistar+ s’estrena avui en castellà.

La sèrie va deixar la segona temporada plena d’interrogants i emocions per resoldre, així que aquesta continuació començarà amb molta tensió.

DILLUNS 23

‘THE WALKING DEAD’:

A la matinada del diumenge al dilluns s’estrenarà la vuitena temporada de la sèrie de zombis per excel·lència, ‘The Walking Dead’. Al mateix temps que als Estats Units s’emet per la cadena AMC, a Catalunya, i a Espanya, es podrà veure per la cadena FOX. En castellà arribarà unes hores més tard el mateix dia.

‘THE GIFTED’:

Una gran estrena que està anunciant-se creant moltes expectatives és ‘The Gifted’. Aquesta sèrie, que està produïda per 20th Century FOX i MARVEL, ens explicarà la història dels X-Men. La ficció, basada en els còmics de la companyia MARVEL.

DIMARTS 24

‘THE GOOD DOCTOR’:

Després d’un gran èxit per part de la crítica als Estats Units, ‘The Good Doctor’ es podrà veure a Catalunya, i a Espanya, a través de la cadena de pagament AXN. La sèrie segueix els passos de Shaun Murphy, un jove i brillant cirurgià que pateix autisme i síndrome de Savan, també conegut com la síndrome del savi.

‘LOCH NESS’:

Aquell mateix dia s’estrenarà a la cadena Calle13 en castellà l’exitós thriller britànic ‘Loch Ness’. La ficció se centra en la persecució d’un monstre, però no el famós i llegendari monstre del llac, sinó un assassí en sèrie al que s’ha d’atrapar i detenir.

DIMECRES 25

‘SCANDAL’:

Aquest dimecres arriba la setena i última temporada de l’exitosa ‘Scandal’. Després d’aquesta temporada Olivia Pope, la protagonista, deixarà d’arreglar el món. Aquesta decisió no ha estat motivada per una falta d’audiència, que encara es manté com una de les ficcions més vistes del canal americà ABC. Hauria sigut la mateixa creadora de la sèrie que va anunciar a la cadena que aquesta seria l’última temporada de ‘Scandal’. Així doncs, aquí es podrà veure en castellà per la cadena FOX.

DIVENDRES 27

‘LA ZONA’:

Movistar+ aposta fort amb aquest thriller psicològic, que ja es va preestrenar al Sitges Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya. ‘La Zona’ serà la segona sèrie original de Movistar+ després de ‘Velvet Colección’.

Grans actors com Eduard Fernàndez, Emma Suárez, Alvaro Cervantes o Alexandra Jiménez, entre d’altres, participen en aquesta ficció creada pels germans Cabezudo, que ens situa tres anys després d’un accident nuclear.

‘STRANGER THINGS’:

La gran estrena ja arriba. Després de diversos mesos esperant la segona temporada de l’èxit mundial ‘Stranger Things’, divendres és el dia clau per tornar a compartir aventures amb l’Eleven, en Will, en Mike i tota la banda.

Netflix demostra amb aquesta ficció que els clàssics mai no passen de moda imitant la forma de narrar i els temps de les grans pel·lícules dels anys 80.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *