Renovació de ‘The Walking Dead’ amb canvis darrere les càmeres

Notícies

La cadena AMC ha renovat oficialment la sèrie de zombis ‘The Walking Dead’ per una novena temporada. La renovació, però, també ve acompanyada per alguns canvis darrere les càmeres.

El showrunner – la persona encarregada del treball diari d’una sèrie de televisió amb l’objectiu de dotar de coherència als aspectes generals del programa – que fins ara s’ha encarregat de la sèrie era Scott Gimple, ara serà el cap de continguts i haurà de supervisar tot l’univers Walking Dead. El nom que sona amb més força per ocupar el que fins ara era el lloc de Gimple és el d’Angela Kang, guionista de la sèrie des del 2011 i coproductora executiva des de 2013.

La decisió d’aquest canvi de cadires es produiria per culpa de la disminució significativa en l’audiència de les dues últimes temporades, que així i tot continua sent un èxit entre els espectadors de 18 a 49 anys.

A més, els fans han expressat en alguna ocasió la seva frustració envers Gimple, sobretot per la decisió d’acabar la sisena temporada amb el suspens que va provocar la mort d’un personatge important.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *