Qui som

Benvinguts al Mid Season! Ens agraden les sèries, i volem compartir aquesta passió amb tu. És per això que aquí hi pots trobar totes les novetats i els detalls més sorprenents sobre el món de les sèries.

La població cada vegada mostra més interès per les sèries; les audiències augmenten i la varietat de propostes també va a l’alça. De fet, aquest fenomen audiovisual va acompanyat d’unes xifres sorprenents: només als Estats Units es realitzen al voltant de mig miler de sèries cada any, però també cal sumar-hi les produccions que es fan a la resta del món i a casa nostra.

Les noves plataformes de distribució online estan jugant un paper molt destacat en aquesta partida d’escacs, en la que tothom vol fer el següent pas i assumir el lideratge. Però no és gens fàcil controlar un sector tan fragmentat com és el de les sèries. És per això que des del Mid Season et volem ajudar a veure-hi clar entre tot el ventall d’opcions que tenim sobre la taula. Ho fem a través de notícies, seccions i altres continguts pensats per a tu.

El fotògraf Roger Aran i el periodista David Bueno són els impulsors d’aquest projecte, fet i pensat per als amants de les sèries. La primera temporada del Mid Season ja ha començat!