Netflix prepara una versió d”El Perfum: història d’un assassí’

Notícies

Després de l’adaptació cinematogràfica de la novel·la de Patrick Suskind, ‘El Perfum: Història d’un assassí’, ara Netflix es fa amb els drets del llibre. La plataforma d’streaming s’ha associat amb la productora alemanya Constantin Film per produir una adaptació en forma de sèrie d’aquest best seller.

Tot i que l’obra de Süskind passa a la França del segle XVIII, la sèrie pretén portar la història a l’actualitat. La ficció, que s’allargarà fins a sis episodis, estarà protagonitzada per Wotan Wilke Mohring, August Diehl i Ken Duken. A banda, Friederike Becht Christian Friedel completen l’elenc protagonista.

La direcció del projecte recau sobre Philipp Kadelbach, responsable de la minisèrie ‘Hijos del Tercer Reich’ i el drama d’espionatge de la BBC, ‘SS-GB’. La ficció, que arribarà a la tardor del 2018, s’emetrà a través de ZDFneo a Alemanya i a Netflix per la resta del món.

Aquesta adaptació se centrarà en un criminòleg encarregat d’investigar un succés que passa en un misteriós internat. En aquest lloc, un grup de nens han sigut víctimes de la manipulació d’essències humanes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *