Neix la companyia Atresmedia Studios

Notícies

Atresmedia persegueix convertir-se en la principal factoria de sèries d’Espanya i és per això que han mogut fitxa creant Atresmedia Studios. Així, vol ampliar la seva influència en el món de les sèries amb aquesta companyia que produirà ficcions exclusives per les principals plataformes de distribució i exhibició, tant nacionals com internacionals, com Netflix, HBO o Movistar+.

Atresmedia, de fet, és el grup mediàtic espanyol líder en l’exportació de continguts televisius. Les sèries originals del grup ja s’han emès a més de 120 països. A més, arriba a més de 50 milions d’abonats en tot el món a través dels seus canals internacionals.

D’aquesta forma, el grup tracta d’adaptar-se al nou panorama televisiu, amb cada cop major nombre de plataformes d’streaming, passant a encarregar-se de formats amb la vocació de ser exposats en pantalles d’altres operadors aliens a Atresmedia.

La producció de sèries serà l’eix central d’Atresmedia Studios, però entre els seus objectius també està la comercialització i rentabilització de les marques del catàleg de continguts originals d’Atresmedia, amb el propòsit d’assolir un nivell més en l’explotació integral i global de les produccions originals del grup.

Aquest resulta un moviment inèdit en el sector audiovisual espanyol i probablement és possible a causa del bagatge del grup amb les exportacions de títols com ‘La Casa de Papel’, ‘Velvet’, ‘Gran Hotel’, ‘El Barco’ o ‘El Internado’, entre d’altres.

El que ha estat elegit per posar-se al capdavant del projecte és Ignacio Corrales, exdirector de TVE i fins fa poc directiu de Lavina. Amb Corrales com a director general d’Atresmedia Studios, Sonia Martínez, actual directora de ficció d’Atresmedia, s’encarregarà de la direcció editorial de la nova companyia. Així mateix, Nacho Manubens, fins ara director adjunt de ficció d’Atresmedia, s’incorpora al projecte com a director de continguts.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *