Movistar+ presenta ‘Matar al padre’ de Mar Coll

Notícies

Dijous es va presentar la sèrie ‘Matar al padre’, dirigida per Mar Coll qui també, conjuntament amb Valentia Viso i Diego Vega, ha fet el guió de la ficció. El projecte és una de les sèries originals de la nova etapa de Movistar+ i estarà protagonitzada per Gonzalo de Castro, Paulina García, Marcel Borràs o Pol López, entre d’altres.

La ficció serà una sèrie familiar i constarà de tan sols de quatre episodis. Està previst que el projecte s’estreni a Movistar+ a la primera meitat de l’any 2018, segurament entre l’abril i el juny. Així se suma a altres sèries que estrenaran els primers mesos de l’any com ‘La Peste’, que ja està confirmada una segona temporada, ‘Mira lo que has hecho’, ‘Félix’, ‘Gigantes’ i ‘Virtual Hero’.

Mar Coll ha presentat el projecte com una sèrie que té moments per riure però que també de drama i de pensar sobre el pas del temps. Segons la directora la ficció abraçarà 16 anys i en el primer episodi la família es muda en guanyar més diners. La sèrie comença en una Espanya de progrés i acaba en plena crisis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *