Movistar+ escalfa motors per a les estrenes de ‘La Zona’, ‘Vergüenza’ i ‘La Peste’

Notícies

Movistar+ va encetar el dijous, amb ‘Velvet Colección’, la nova etapa de produccions pròpies. Aviat arribaran noves sèries, com ‘La Zona’, ‘Vergüenza’ o ‘La Peste’.

‘La Zona’, creada pels germans Jorge i Alberto Sánchez-Cabezudo, és un thriller policíac que ens situa tres anys després d’un desastre nuclear, moment en el que neix una nova forma de vida al voltant de la zona d’exclusió.

Fa uns dies vam saber que el Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya a Sitges és el lloc escollit per a la preestrena de ‘La Zona’. Allí es podran veure fins a quatre episodis de la ficció. Per altra banda, el Festival Internacional de Cine de San Sebastià serà el primer lloc on es podrà veure ‘La Peste’.

Movistar ha fet públic el cartell i algunes imatges de la sèrie per anar fent dentetes. ‘La Peste’ està ambientada en la segona meitat del segle XVI a Sevilla, porta d’accés d’América a Europa. Enmig d’un brot de pesta, diversos membres destacats de la societat sevillana apareixen assassinats.

Una altra sèrie de Movistar+ que ja té el cartell promocional presentat és la comèdia ‘Vergüenza’. La ficció està creada i dirigida per Juan Cavestany i Álvaro Fernández-Armero, i protagonitzada per Javier Gutiérrez i Malena Alterio.

Aquesta sèrie còmica ens explicarà la història del Jesús i la Núria, una parella normal amb una vida normal, és a dir, una parella en crisi permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *