‘Merli’ i ‘El Ministerio del Tiempo’, el nou duel dels dilluns

Estrenes Notícies

Si fa dues setmanes s’estrenava ‘Ella es tu padre’ a Telecinco, ara s’afegeixen dues noves ficcions en la concorreguda graella dels dilluns. A TV3 comença la tercera i última temporada de ‘Merlí’, la sèrie que ha trencat tots els esquemes educatius. La filosofia tornarà a ser l’eix conductor de les vivències d’un professor d’institut i els seus alumnes.

En aquesta nova entrega de la sèrie d’Héctor Lozano els personatges joves hauran madurat. A punt d’acabar 2n de Batxillerat, s’enfrontaran a una nova perspectiva més adulta de la vida. L’absència de dos actors, David Solans i Anna Maria Barbany, farà que enguany el Merlí visqui amb una solitud que no li acaba d’agradar. Aquesta serà l’última entrega de ‘Merlí’, ja que els seus creadors han preferit deixar la sèrie en un moment d’èxit, i així evitar una lenta decadència.

‘El Ministerio del Tiempo’ també torna amb la segona part de la tercera temporada, una entrega que TVE va deixar a mitges abans de l’estiu. En l’emissió d’aquests últims set capítols es podrà veure la incorporació dels actors Carlos Areces, Diego Martín i Miguel Angel Muñoz.

En el capítol d’aquesta setmana, ‘Tiempo de censura’, els protagonistes viatjaran a l’any 1961, amb Buñuel (interpretat per Pep Tosar) i el Festival de Cannes. A més, properament es podrà veure un capítol en realitat virtual, potenciant d’aquesta manera el consum transmedia.

D’altra banda, aquest dilluns torna ‘The Deuce’, a l’HBO, després de l’emissió del primer capítol el 25 d’agost. La sèrie se situa al Times Square per parlar de la industria del sexe en la Nova York dels anys 70.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *