Martin Scorsese s’uneix amb Michael Hirst per fer ‘The Caesars’

Notícies

Després de triomfar al cinema amb grans pel·lícules i de tenir una carrera notable, tot i que irregular, en la televisió, Martin Scorsese es torna a enfrontar-se amb un nou projecte per la petita pantalla que portarà com a nom ‘The Caesars’. Scorsese, per tirar endavant la nova sèrie, forma equip amb Michael Hirst conegut per ficcions com ‘Vikings’, ‘The Tudors’ o ‘Camelot’.

El nou projecte del director se centrarà en la vitalitat dels primers líders romans. La sèrie començaria explicant l’ascens d’un jove Juli César al poder.

La ficció encara no té cadena ni cap calendari fix, ja que Scorsese sembla que té l’agenda plena. Ara mateix està treballant amb la pel·lícula ‘The Irishman’ de Netflix al mateix temps que prepara una adaptació de ‘Killers of the Flower Moon’ i un film sobre el president americà Teddy Roosevelt. A més, el director estaria treballant igualment amb un projecte amb Sharon Stone.

Així i tot, es preveu que la producció de la nova ficció televisiva podria començar el 2019 a Itàlia. Si no s’endarrereix, significaria que, probablement, l’estrena de la sèrie cauria al llarg del 2020.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *