L’ABC comença a desenvolupar ‘Valley Girls’ i ‘Get Christie Love’

Notícies

La cadena americana de Disney, ABC, està desenvolupant la comèdia ‘Valley Girls’ i el drama ‘Get Christie Love’. L’ABC està engegant aquests dos projectes de forma paral·lela.

La sèrie ‘Get Christie Love’ estarà inspirada en la ficció dels anys 70 i les seves seqüeles poc reeixides que també es van emetre a l’ABC. Aquest projecte serà una coproducció de Lionsgate Television i Universal Television. L’actor Vin Diesel serà productor de la ficció conjuntament amb Debra Martin Chase i Shana C. Waterman.

La nova ‘Get Christie Love’, que probablement no s’anomenarà d’aquesta forma, estarà escrita per Courtney Kemp i explicarà la història de Christie Love, una agent de la CIA afroamericana que dirigeix una unitat d’operacions d’elit.

Per altra banda, la comèdia ‘Valley Girls’, basada en Heather Cabot i el llibre de no ficció ‘Geek Girl Rising: Inside the Sisterhood Shaking Up Tech’, de Samantha Walravens, arribarà a l’ABC amb episodis de mitja hora. El guió estarà escrit per Ari Berkowitz, i serà una sèrie generacional fictícia sobre quatre dones a Silicon Valley que lluiten per tenir èxit en la indústria tecnològica, dominada pels homes.

Berkowitz, a més, farà de productora al costat de Kristin Newman, Milojo Prods i ABC Studios.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *