‘La Verdad’ finalment arriba a Telecinco

Notícies

Telecinco ja ha presentat ‘La Verdad’, la nova sèrie de mediaset que estrenarà durant el mes de febrer. La sèrie ja estava prevista per finals del 2017 i inclús van començar a promocionar-la, però al final la cadena va decidir substituir la seva estrena per la de ‘El Accidente’.

Ara ‘La Verdad’ serà l’encarregada d’agafar el relleu a ‘El Accidente’. La nova sèrie tindrà un final tancat i tindrà només una sola temporada que constarà de 16 episodis. Lydia Bosch, Jon Kortajarena, Elena Rivera, Ginés García Millán i José Luis García-Pérez encapçalen l’elenc d’actors que intentaran mantenir la ficció enlaire. La sèrie ha estat creada per César Benítez i Aitor Gabilondo.

‘La Verdad’ està inspirat en diverses històries reals que explorarà la psicologia d’una família posada al límit. Serà una sèrie d’intriga i suspens que conta la història d’amor entre un policia i una enigmàtica jove durant una misteriosa investigació policial i periodística per descobrir una veritat amagada entre les certeses i les incerteses, i banyada per una tempesta d’emocions i sentiments.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *