La FOX comença a preparar ‘Cool Kids’, ‘True Lies’ i ‘Nightfall’

Notícies

La cadena americana FOX es posa les piles i comença a preparar noves ficcions. Si fa poc vam saber que començava a treballar amb el drama mèdic ‘The Family Gene’, produïda per Jim Parson, ara la FOX prepara tres sèries més.

En primer lloc, ha encarregat el pilot de ‘Cool Kids’, una comèdia de Charlie Day, Rob McElhenney i Glen Howerton -els tres ja eren responsables d”It’s Always Sunny in Philadelphia’-. El guió ha estat escrit per Day i Paul Fruchbom. La ficció també comptarà amb Kevin Abbot com a showrunner.

‘Cool Kids’ explicarà la història de tres amics d’una comunitat de jubilats que són els que manen fins que són superats pel membre més recent en incorporar-se a la zona: una dona rebel.

Una altra comèdia que podria estar preparant la FOX és una producció que es basa en la pel·lícula d’acció del 1994 ‘True Lies’ (‘Mentires Arriscades’). James Cameron, que va dirigir i produir la pel·lícula, ara s’ha associat amb el director McG i el productor executiu Arrow Marc Guggenheim per preparar l’episodi pilot. La FOX ha comprat el projecte, que escriurà el mateix Guggenheim i dirigirà McG.

Per últim, la FOX s’ha compromès a emetre el capítol pilot de ‘Nightfall’, un drama policial del productor guardonat amb un Emmy Howard Gordon -ha fet sèries com ’24’ o ‘Homeland’-. El guió l’ha escrit el nominat a l’Oscar per ‘Up in the Air’, Sheldon Turner. Aquest projecte tracta d’una unitat policial de Nova York encapçalada per un detectiu impredictible que treballa en el torn de nit.

D’aquesta manera, la FOX comença una carrera de fons, impulsant noves sèries per poder competir amb altres cadenes i plataformes d’streaming.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *