La família Pritchett es podria acomiadar amb la desena temporada

Notícies

Els rumors ja apuntaven que seria així, i ara els creadors de la sèrie Christopher Lloyd i Steven Levitan ho han confirmat tot i que sense acabar d’assegurar-ho. Així doncs l’extensa família Pritchett, de la sitcom ‘Modern Family’, s’acomiadaria dels espectadors amb la desena temporada.

Actualment s’està emetent la novena entrega de la sitcom i l’audiència la segueix acompanyant, tot i que no és un secret que cada any perden espectadors. Justament aquest és un motiu per deixar la ficció ara, segons Levitan és millor “acabar-la quan l’audiència encara té ganes de més, crec que és la forma adequada de fer-ho”. Així i tot, els dos creadors es curen en salut dient “mai diguis mai, però no puc imaginar res més enllà de la temporada 10”.

Segons alguns mitjans, un dels motius pels quals podrien acabar la ficció amb la desena entrega, seria l’elevat pressupost de la sèrie – els actors de la sitcom estan entre els millors pagats de la televisió -. El fet que el contracte amb els actors acaba amb la desena temporada, i que després s’hauria de renegociar, sol serveix de prova per qui opina que aquest és el motiu del final de la sèrie.

Sobre el possible tancament de ‘Modern Family’, els responsables ja van parlar mesos enrere de què havien estat pensant en diferents opcions, entre les quals una mort o algun gir inesperat. Així i tot, sembla que finalment s’haurien decidit per alguna cosa menys impactant, de fet apunten que “el millor seria tancar la sèrie com la vam començar, amb un gran esdeveniment familiar”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *