La comèdia ‘Benvinguts a la família’ substituirà ‘Merlí’ a la graella de TV3

Notícies

La ficció de TV3 que fa unes setmanes es va anunciar que es començava a rodar, ‘Benvinguts a la família’, s’estrenarà a mitjans de gener i serà l’encarregada de substituir l’exitosa ‘Merlí’.

Els encarregats de dirigir el projecte són Pau Freixas i Ivan Mercadé, directors del thriller ‘Sé quién eres’, i que ara canvien de registre amb aquesta comèdia negra. La sèrie, que acabarà la seva gravació el pròxim 20 de desembre a Sant Pere de Vilamajor, estaria a mig camí entre ‘Modern Family’, ‘Weeds’ i ‘Shameless’.

‘Benvinguts a la família’ serà protagonitzada per Melani Olivares que debutarà en una producció en català a TV3, recordem que abans va participar a ‘De moda’ però va ser una ficció de FORTA i es va gravar en castellà. Olivares interpretarà a una mare que lluita per tirar endavant els seus tres fills que va tenir en un matrimoni fracassat. El personatge, en veure’s al carrer per culpa dels deutes de la seva exparella, decideix tornar a la casa familiar d’on la van fer fora en quedar-se embarassada d’adolescent.

A Melani Olivares l’acompanyen actors de la talla de Yolanda Ramos, qui interpretarà a la madrastra alcohòlica del personatge d’Olivares i li farà de contrapunt, Aina Clotet, Eva Santolaria, Miquel FernándezBetsy Túrnez i Nao Albet, entre d’altres.

Aquesta sèrie, que està plantejada per tenir tres temporades, vol ser un bàlsam per al moment de tensió constant actual, segons Freixas.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *