‘La Casa de Papel’ torna ferida per l’actualitat

Estrenes

Ahir va arribar a la cadena principal d’Atresmedia la segona i última temporada del thriller espanyol ‘La Casa de Papel’. Tot i que feia temps que aquest retorn s’esperava, l’actualitat va deslluir molt el primer episodi de la nova temporada.

TV3, que va decidir no emetre el capítol de ‘Merlí’ que tocava i substituir-lo per un especial ‘Més 324’, va aconseguir fins a un 27% de share, sent líder de la nit. Així doncs, l’estrena de la sèrie per Antena3 va quedar relegada a un simple i insòlit 5%.

Tot i que evidentment els hàbits de consum han canviat i molts dels que no van poder gaudir d’aquest retorn tenen la possibilitat de fer-ho en diferit, ha estat una arrencada complicada per la sèrie.

Així i tot sembla que no ha decebut a cap dels seus incondicionals i les opinions són, pràcticament per unanimitat, positives. Les xarxes socials alaven una producció cuidada i unes interpretacions carregades de naturalitat i credibilitat que ajudaven a fer que l’emoció no decaigués i ajudés a la narració trepidant de la història.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *