Kristen Bell diu que es treballa en un retorn de ‘Veronica Mars’

Notícies

L’actriu Kristen Bell hi torna i molts dels fans de la seva antiga ficció reclamaran que compleixi la seva paraula. I és què resulta que la protagonista del fenomen ‘Veronica Mars’ ha anunciat que s’està treballant per poder realitzar una nova temporada en forma de sèrie limitada. Bell ha assegurat que es durà a terme el projecte costi el que costi, i ha bromejat dient que ella hi treballarà encara que tingui 80 anys i que el retorn s’assemblés més a ‘S’ha escrit un crim’.

L’actriu que actualment protagonitza ‘The Good Place’ de l’NBC, ja va fer un anunci similar l’any passat que deia que tant ella com el creador de la sèrie Rob Thomas estaven buscant la manera de retornar Veronica Mars, fos a la petita o a la gran pantalla.

Recordem que ‘Veronica Mars’ ja va fer el salt al cinema gràcies, tant moralment com econòmica, a la massa de fans que té la ficció. Això va passar pocs anys després que la sèrie fos cancel·lada per una baixada d’audiència.

La voluntat de retornar la coneguda jove detectiu d’alguna manera es ferma, almenys per part de l’actriu Kristen Bell i del creador de la ficció Rob Thomas.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *