‘House of Cards’ acabarà amb la sisena temporada amb l’acusació d’assetjament sexuals

Notícies

L’any 2013 arribava a la petita pantalla de tot el món el matrimoni Underwood amb la seva falta d’ètica i moral i el seu joc brut. Des d’aleshores, la ficció que protagonitzen, s’ha convertit en la sèrie referència de política.

Però després de cinc temporades d’èxit la sèrie ‘House of Cards’ acabarà amb la sisena entrega que ja s’estava gravant. Tot això coincideix amb la sortida a la llum dels assatjaments sexuals que va cometre Kevin Spacey, qui interpreta al protagonista, sobre l’actor d”Star Trek: Discovery’, Anthony Rapp en una festa quan aquest tenia 14 anys.

La sèrie va ser la primera producció original de la plataforma d’streaming Netflix, convertint-se immediatament en la joia de la corona de la companyia. Així i tot, Netlfix ha assegurat que la decisió d’acabar amb la ficció és d’abans de l’escàndol, però la mateixa ‘House of Cards’ ens ha ensenyat de malfiar d’aquest tipus de comunicats.

Encara hi haurà una última temporada, la sisena, que s’ha estat rodant en aquestes últimes temporades. Aquesta, però no és l’única conseqüència, resulta que els premis Emmy li han retirat a l’actor el guardó que va guanyar per la mateixa sèrie.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *