Ha agradat ‘Com si fos ahir’ de TV3?

Estrenes Notícies Opinió

Aquest dilluns es va estrenar la nova sèrie de TV3 que acompanyarà als telespectadors cada tarda. ‘Com si fos ahir’ va arribar amb una audiència del 12,9%, fet que li va permetre ser líder de la nit. I és que, excepcionalment, el primer capítol es va emetre en el ‘prime time’ nocturn, però a partir d’avui el culebron ocuparà la franja de la migdiada (de dilluns a divendres a les 15.50h).

Eduard Farelo, Sílvia Bel, Andrés Herrera, Montse Germán, Marc Cartes, Àurea Márquez, Alícia González Laá i Jordi Rico protagonitzen aquesta nova producció que substituirà a ‘La Riera, que va aconseguir estar vuit anys en pantalla. Les audiències van tenir dalt-i-baixos, però el capítol especial de comiat, que també es va emetre per la nit, va aconseguir un satisfactori 21,8%, un percentatge clarament més alt que el de l’estrena de ‘Com si fos ahir’.

En aquesta nova producció, la sèrie narra el retrobament d’un grup de companys d’escola que, 25 anys després, es tornen a veure les cares en l’enterrament d’un d’ells. A partir d’aquí, podrem veure com els personatges van passant per les diferents etapes de la vida. L’episodi que donava el tret de sortida va tenir crítiques dispars per part dels espectadors que el van comentar a Twitter. Alguns internautes, això sí, apuntaven un cert grau de confusió en la presentació dels personatges, però van valorar positivament el pas endavant pel que fa als decorats i a la tecnologia de gravació de la sèrie (amb càmeres de cinema digital).

La sèrie se situa en una Barcelona quotidiana, la del dia a dia, sense idealitzar-la. De fet, la naturalitat i el costumisme són dos elements que es busquen mostrar en aquesta ficció. ‘La Riera’ i ‘El cor de la ciutat’ -aquesta última també ambientada a Barcelona, en els barris de Sants i Sant Andreu, segons la temporada- són les predecessores més immediates de ‘Com si fos ahir’, però veurem si la nova ficció aconsegueix superar el miler d’episodis com van fer cadascuna d’aquestes dues.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *