Fucking ‘Breaking Bad’

Histèries de la TV

La sèrie ‘Breaking Bad’ va arribar a les pantalles americanes el 20 de gener de l’any 2008. La ficció de l’AMC es va convertir de seguida en un èxit internacional. La producció explicava la història de Walter White, un sobrequalificat professor d’institut que li diagnostiquen un càncer de pulmó inoperable.

Abans d’estrenar-se, però, la sèrie va patir una censura per part de la cadena. En el guió original de la primera temporada, el protagonista s’expressava constantment amb la paraula “fuck”. Segons els guionistes això demostrava el moment vital en el qual es trobava Walter White, però la cadena va posar un límit de cops per pronunciar el maleït mot. Així només podem sentir una sol vegada per temporada el famós “fuck”, convertint-se involuntàriament en un joc amb els seguidors de la sèrie. Tot i la censura d’una paraula per temporada, en la cinquena i última entrega van dir fins a dos cops el mot.

El cas és que el professor Walter White es va convertir de seguida, amb els seus “fuck” o no, en un fenomen mundial. La sorpresa més gran d’aquest èxit va ser per Walter White, en aquest cas l’artista, un músic de jazz que de cop va veure que el seu nom es feia famós.

L’artista, molt conegut en el món de la música, va decidir jugar amb la popularitat del personatge homònim de la sèrie i va anomenar un àlbum seu Breaking Good. Esperem que el personatge no eclipsi totalment al trompetista de jazz.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *