Es coneixen alguns detalls de ‘Presunto culpable’ d’Antena3 i Boomerang TV

Notícies

La ficció que està preparant Antena3 i Boomerang TV, el binomi que va crear l’exitosa ‘Mar de Plástico’, està en ple rodatge. ‘Presunto culpable’, el nom del projecte, ja porta tres mesos de rodatge i encara li falten algunes setmanes, però ja van sortint alguns detalls.

Per aquesta producció, les localitzacions són molt importants perquè es pretén que els paisatges formin un personatge més de la ficció. Per aconseguir-ho la ficció disposa de Josu Incháustegui com a director de fotografia. Així doncs l’equip ha rodat a San Juan de Gaztelugatxe, a la Reserva d’Urdaibai, a Mundaka, Bermeo i a La Ria de Gernika, entre altres llocs – sense mencionar París i Madrid -.

‘Presunto culpable’, protagonitzada per Miguel Ángel Muñoz, està dirigida per Alejandro Bazzano, Alberto Ruiz Rojo i Menna Fité.

La sèrie en trasllada fins a Mundaka, un idíl·lic petit poble pesquer d’Euskadi que és on passa la major part de l’acció. La ficció ens explica la història de Jon Arístegui, un jove investigador que, després d’un terrible succés, es veurà obligat a tornar al seu poble natal i enfrontar-se a un misteri que mai va arribar a resoldre’s: la desaparició de la seva parella.

Antena3 ja ha començat a fer campanya i ha mostrat un petit tràiler de la ficció que ens serveix per anar obrint boca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *