Els premis Ondas premien un bon any de la ficció espanyola

Notícies Premis

Ja s’ha fet públic els guardonats amb els coneguts premis Ondas, que premien als professionals i continguts de ràdio i televisió.

El jurat ha decidit guardonar com a millor sèrie de l’any el thriller ‘Sé quién eres’ de Mediaset i que van emetre per Telecinco. Per altra banda, la sèrie de Netflix ‘Las Chicas del Cable’ també ha sigut premiada, però en aquest cas en la categoria Millor Websèrie de Ficció o Programa d’Emisió Online. El jurat ha justificat aquest guardó ja que és la primera sèrie original espanyola de Netflix.

A més, l’actriu Blanca Suárez s’ha endut el premi a la millor interpretació femenina per la minisèrie ‘Lo que escondian sus ojos’, també de Mediaset, que és una adaptació de la novel·la homònima de Nieves Herrero.

El guardó a millor interpretació masculina li han atorgat a Javier Gutiérrez per la sèrie de Televisión Española ‘Estoy Vivo’, que es va estrenar el 7 de setembre passat a TVE1 amb gran èxit, tot i que l’audiència s’ha anat desinflant una mica.

També Josep Maria Pou ha guanyat un premi Ondas en la categoria de Millor Interpretació de Sèrie Emesa per Emissores o Cadenes no Nacionals pel seu personatge Benet Muntada a la segona temporada de ‘Nit i Dia’ de TV3. Un personatge pertorbador i amb molta profunditat que vam anar coneixent episodi a episodi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *