‘El Senyor dels Anells’ podria adaptar-se per la petita pantalla

Notícies

Després de l’adaptació cinematogràfica, ‘El Senyor dels Anells’ podria ser adaptat en forma de sèrie. Warner Bros. Television, qui va coproduir la saga de pel·lícules, es troba en les etapes preliminars de les converses per fer possible aquest projecte.

El primer escull en què la ficció es podria trobar és en els drets per fer l’adaptació. Els gestors del llegat i l’herència de J. R. R. Tolkien haurien fixat una xifra de diners per cedir els drets d’autor, una xifra que superaria els 200 milions de dòlars. A aquests milions se li ha de sumar els costos de la producció que s’establiria entre els 100 i els 150 milions de dòlars.

Tot això sense que encara no se sàpiga cap detall respecte possibles directors, guionistes o elenc d’actors.

La primera informació era que la plataforma d’streaming d’Amazon estava en negociacions per adquirir el projecte. Amazon fa mesos que espera trobar una ficció similar a ‘Joc de Trons’ i aquesta podria ser la sèrie que esperaven. Així i tot, també s’ha conegut que tant Netflix com l’HBO tenen ofertes damunt de la taula per adquirir-la. Així que ara hi ha una batalla entre les diferents plataformes per adquirir l’adaptació d”El Senyor dels Anells’ tot i no haver-hi cap informació sobre com serà el projecte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *