El retorn de la bruixa de Blair podria ser a la petita pantalla

Notícies

Quan l’any 1999 es va estrenar ‘The Blair Witch Project’ va convertir-se ràpidament en un fenomen mundial a causa de l’estil found footage, un dels primers films a utilitzar aquest format, i a la campanya de màrqueting, que li donava credibilitat a la cinta i dotava a l’obra d’un caràcter més terrorífic. Aquesta pel·lícula independent, que tan sols va costar 66.000 dòlars, va arribar amb molt d’èxit al Festival de Cine de Sundance i al Festival de Cine de Cannes.

La seqüela va arribar l’any 2016 però va decebre més que no pas sorprendre. Així i tot, la història de les bruixes de Blair no ha acabat, i és que Eduardo Sánchez, un dels creadors de la cinta original i de la seqüela, ha informat que s’està treballant en un projecte que portaria la història que s’explica en les pel·lícules en forma de sèrie.

No hi ha massa informació de l’adaptació en format sèrie de l’univers de la bruixa de Blair, però sembla que podria ser un projecte que reuniria diferents directors del gènere. Es sap tan poc del projecte que de fet, l’altre creador de l’original, Daniel Myrick, no havia sigut informat de res i que s’havia assabentat per les xarxes socials.

El cas és que els drets d’autor ara els té la productora Lionsgate, que va ser l’encarregada de produir la seqüela del 2016.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *