El món es capgira amb ‘Stranger Things 2’

Estrenes

El passat divendres 27 d’octubre es va capgirar el món per l’estrena de la segona temporada de la sèrie d’èxit de Netflix, ‘Stranger Things’. Era una de les estrenes més esperades de la temporada, i ara ja, molts dels fans de la ficció han començat el compte enrere per l’arribada de la tercera. Netflix va estrenar tots els episodis a la vegada, provocant que durant aquest cap de setmana la majoria de fans ja els hagin vist tots.

La sèrie va néixer sense plantejar-se una continuïtat després de la primera entrega i estrenant-se a l’estiu, l’època de l’any que tradicionalment es consumeixen menys productes audiovisuals. Així que no és d’estranyar que l’èxit va sorprendre a tothom, inclús als germans Duffer, creadors de la ficció. És per això que aquesta segona temporada està més plantejada com una seqüela, una idea reforçada pel títol elegit, ‘Stranger Things 2’.

Els germans Duffer havien promès una entrega molt més fosca i amb moments de terror. Una promesa que han complert. La nova temporada, que compta amb nou episodis, ens situarà un any després dels fets de la primera entrega. La ficció ens explicarà les conseqüències emocionals després dels esdeveniments succeïts en el petit poble de Hawkins.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *