‘El Ministerio del Tiempo’ és la guanyadora d’uns Premis Iris molt repartits

Notícies Premis

Ahir es va celebrar la 19ª edició dels Premis Iris de l’Acadèmia de les Ciències i les Arts de Televisió. La presentadora Raquel Sánchez Silva va ser l’encarregada de conduir una gala que per primera vegada es podia seguir en directe per Twitter.

Com ja va passar amb els premis Ondas, els Iris es van repartir molt entre les ficcions espanyoles demostrant la bona collita d’aquesta temporada.

‘El Ministerio del Tiempo’, l’exitosa sèrie de TVE 1, que ha arribat fins a la tercera temporada gràcies a l’acord de Televisión Española amb Netflix, és la guardonada en la categoria de Millor Ficció. En aquesta categoria, la sèrie competia amb altres ficcions com ‘Nit i dia’ de TV3, ‘Sé quién eres’ de Telecinco o ‘Velvet’ d’Antena3, entre d’altres.

Aquesta última, ‘Velvet’, que ara ha tingut un spin-off a Movistar+, s’ha fet amb el guardó de Millor Realització per l’episodi final, que recordem que el van emetre en directe.

A la categoria de Millor Guió, l’equip que ha aconseguit el guardó ha estat el de ‘La casa de papel’ on hi participa Alex Pina, Esther Martínez, David Barrocal o Pablo Roa, entre d’altres. En aquesta categoria també hi competia el guió de ‘Nit i Dia’ o ‘La que se avecina’.

Respecte als guardons d’interpretació, el de Millor Actor se l’ha endut Hugo Silva per ‘El Ministerio del Tiempo’. En aquesta categoria hi tornava a competir ‘Nit i Dia’ i és què el personatge creat per Josep Maria Pou ja li va valdre el premi Ondas. Blanca Portillo ha guanyat el guardó a Millor Actriu pel thriller ‘Sé quién eres’, un premi molt celebrat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *