El guionista de ‘Moonlight’ explicarà la seva vida en una sèrie

Notícies
Després de l’oscaritzada ‘Moonlight, Tarell Alvin McCraney prepara una sèrie autobiogràfica que explicarà el pas cap a l’edat adulta

Tarell Alvin McCraney va guanyar l’Oscar al ‘Millor guió adaptat’ per la pel·lícula ‘Moonligt’, una producció que també va aconseguir imposar-se en les categories de ‘Millor actor de repartiment’ (Mahershali Ali) i ‘Millor pel·lícula’. Aquest projecte cinematogràfic es va basar en una obra de teatre que també va escriure ell mateix. Després d’aquests dos èxit, Alvin prepara ara una sèrie autobiogràfica.

El canal OWN ha donat llum verda a aquesta ficció que explicarà la vida de Tarell Alvin. És per això que la història se situarà en un barri marginal de Florida del Sud, on hi viu un nen de 14 anys amb una ment prodigiosa. Arribarà un moment en què haurà de triar entre el seu barri natal o aspirar a una educació superior. D’aquesta manera, l’autor volia explorar el pas cap a l’edat adulta.

El que està clar és que la seva vida no deixa indiferent. Tant és així que Oprah Winfrey, propietaria d’OWN, es va emocionar quan Tarell va explicar el projecte a la cadena: “No hi havia ningú a la sala que no plorés”. En aquest sentit, creu que els espectadors connectaran amb la ficció molt estretament.

De moment, es desconeix el títol de la sèrie, que comptarà amb Tarell Alvin McCraney com a creador, guionista i productor executiu. Treballarà al costat de Michael B. Jordan, Mike Kelley i Melissa Loy.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *