‘El Accidente’ substitueix a ‘La Verdad’ entre les estrenes de la tardor de Telecinco

Notícies

Quan la cadena de Mediaset va anunciar les estrenes per l’inici de la temporada televisiva va parlar de les sèries ‘Ella es tu padre’, la nova temporada de ‘La que se avecina’ i ‘La Verdad’. Les dues primeres ja han aterrat a la cadena però, tot i que l’última ja ha iniciat la seva promoció, Mediaset ha decidit endarrerir la seva estrena per més endavant.

Així doncs, Telecinco ha decidit substituir ‘La Verdad’ per la ficció ‘El Accidente’, que anava a estrenar-se més endavant.

Aquesta sèrie arribarà aquesta tardor i estarà protagonitzada per Inma Cuesta i Quim Gutiérrez. ‘El Accidente’ ens presenta un accident d’avió en què un bon pare, marit i propietari d’una petita empresa, suposadament viatjava. Al conèixer la notícia, la seva muller comença a buscar informació sobre el succés i aviat descobreix que ningú no ha sobreviscut. Tot i així, ningú sembla saber res del seu marit ni el troben entre les víctimes.

‘La Verdad’ sembla que no arribarà a la cadena principal de Mediaset fins a l’any 2018. Aquesta ficció ha tingut una intensa campanya de promoció que s’ha vist truncada per la decisió, però aquesta no és la primera vegada que el projecte veu un retràs en l’estrena ja que mesos enrere la van promocionar com una aposta de la temporada anterior.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *