Dos actors de les pel·lícules d”El Senyor dels Anells’ reaccionen a l’adaptació que farà Amazon

Notícies

Encara no s’ha començat a desenvolupar l’adaptació d’‘El Senyor dels Anells’ per a Amazon que ja porta grans reaccions i titulars. L’elenc d’actors és encara desconegut, de fet no hi ha cap rumor, però hi ha un vell conegut de l’adaptació cinematogràfica de les històries de la Terra Mitjana que ja s’ha ofert per tornar a interpretar el seu personatge.

Així doncs, ha sigut Sir Ian McKallen, actor que va interpretar al mag Gandalf tant a les pel·lícules d”El Senyor dels Anells com de les del ‘Hòbbit’, qui en una entrevista a la BBC Radio 2 s’ha mostrat perplex davant la possibilitat que algú que no sigui ell interpreti al mag. “Gandalf té més de 7000 anys, així que encara no sóc tan gran per al paper” advertia el conegut actor.

Així i tot, no tots els actors de les pel·lícules estan tan il·lusionats amb aquesta adaptació. John Rhys-Davies, qui interpreta al nan Gimli en la trilogia de Peter Jackson, ha assegurat que Amazon sol buscarà el rèdit econòmic i ni crearà una bona adaptació, ni ho farà amb estima per l’obra de J. R. R. Tolkien.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *