‘Cuerpo de Élite’ aconsegueix grans dades d’audiència però enfronta als espectadors

Estrenes

Ahir s’estrenava amb gran èxit d’audiència ‘Cuerpo de Élite’ La ficció es tracta d’una versió en forma de sèrie de la pel·lícula espanyola homònima que va tenir en el seu moment molts espectadors.

De fet, fer sèries de pel·lícules que han arrasat a la taquilla és una pràctica habitual d’Atresmedia. Recordem ‘Allí abajo’, que ve a partir del film ‘Ocho Apellidos Vascos’, o ‘Buscando el norte’ que, tot i que amb menys èxit, adaptava ‘Perdiendo el norte’. Així doncs, la productora d’Antena3 repeteix la fórmula amb la sèrie que es va estrenar ahir.

‘Cuerpo de Élite’ explica les aventures i desventures, tant personals com professionals, d’un grup secret d’operacions especials que està format per membres de diferents cossos policials amb l’objectiu de protegir el país sense que ningú conegui la seva existència. El conflicte entre els diferents membres representa el punt còmic de la ficció carregada de tòpics identitaris.

A Catalunya va aconseguir un 17’8% de share, amb 390.000 espectadors, convertint-se en un dels programes més vistos del dia. Les dades a Espanya s’enfilen fins al 24’6% de share i uns 4,2 milions d’espectadors.

El previsible dels gags i de les trames són probablement un dels punts més negatius d’una ficció amb una factura d’imatge molt bona que tota la crítica alava. Per altra banda, la interpretació dels actors sí que ha convençut a l’audiència.

A les xarxes hi ha opinions enfrontades. Sembla que tot i que hi ha molta gent no li ha agradat la nova sèrie d’Antena3, la comèdia ha trobat una part de l’audiència disposada a riure’s dels seus gags.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *