Comença el rodatge de ‘Presunto Culpable’

Notícies

El thriller que va començar a desenvolupar Atresmedia conjuntament amb Boomerang TV, un binomi que va funcionar amb la ficció ‘Mar de Plastico’, ja ha començat el seu rodatge. Els guions de ‘Presunto Culpable’ van a càrrec de Javier Holgado i Carlos Vila, creadors de l’exitosa ‘Los misterios de Laura’ que va tenir un remake als Estats Units. A Holgado i Vila també se li suma en els guions Susana López Rubio, guionista de ‘El tiempo entre costuras’ i ‘Acacias 38’.

El rodatge visitarà llocs com Bilbao, San Juan de Gaztelugatxe o la Ría de Gernika, a més de la Comunitat de Madrid i París.

El projecte estarà dirigit per Alejandro Bazzano, que també va estar al capdavant d”Hospital Central’ o ‘La Casa de Papel’; Alberto Ruiz Rojo, d”Al Salir de Clase’; i Menna Fité, qui ha estat codirectora dels episodis de l’exitosa sèrie de TV3 ‘Merlí’ que acabarà aquesta temporada.

La sèrie, que estarà protagonitzada per Miguel Angel Silvestre, explicarà com un investigador que resideix a París i que ha de tornar al seu poble natal 10 anys després d’un succés inesperat. Allí els traumes i fantasmes personals l’assetjaran recordant la desaparició sense resoldre de la que va ser la seva parella Anne.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *