Com de malament balla en Carlton

Histèries de la TV

La sitcom ‘The Fresh Prince of Bel-Air’ es va emetre per primer cop l’any 1990 i va convertir al raper Will Smith, en aquell moment conegut com a Fresh Prince, en un actor còmic que va enamorar als espectadors dels anys 90.

Quan la sèrie ja estava rodant-se, els directius de l’NBC van dubtar de la sitcom i inclús van estar a punt d’acomiadar a Smith i cancel·lar la ficció.

Al proposar-li al Will Smith de protagonitzar aquesta sèrie li van oferir de posar ell el nom al protagonista. Davant d’aquest fet l’actor va escoltar el consell del seu company en la ficció, Alfonso Ribeiro, que interpretava el seu cosí Carlton, que li va dir que és penses bé el nom perquè tothom el coneixeria. És per això que va elegir el seu propi nom, però amb una variable. En comptes de Williard, que és el nom real de l’actor, es va posar William.

Encara que Will Smith interpretés al protagonista i que la sèrie se centrés en el seu personatge, una de les escenes més recordades és protagonitzada pel mateix Alfonso Ribeiro. En l’escena en qüestió, el Carlton, pensant-se que està sol a casa es posa a ballar d’una forma molt particular.

Ribeiro explica que al guió tan sols hi posava “en Carlton balla”, i que ell va buscar la interpretació d’aquest ball. En una entrevista, l’actor explicava que es va inspirar en un vídeo de la cançó ‘Dancing in the dark’ de Bruce Springsteen per fer el famós ball. En el vídeo en qüestió, Sprigsteen treu a ballar a l’actriu Courtney Cox. El ball de l’actriu de ‘Friends’ va ser l’embrió de l’exagerat moviment d’en Carlton.

L’actor protagonista de l’humorístic ball, també va explicar en una altra entrevista un ingredient més de la interpretació. En aquest cas, també es va fixar en l’actor Eddy Murphy durant un monòleg sobre com de malament ballen els homes blancs.

Amb aquests dos ingredients i la gràcia especial d’Alfonso Ribeiro, la mítica escena va fer esclatar de riure als espectadors d’aquell moment i es va convertir en una de les més recordades de la sèrie.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *