Cancel·len ‘The Shannara Chronicles’ i ja es busca una nova cadena per continuar

Notícies

Tot i que estava previst que la ficció ‘The Shannara Chronicles’ saltes de Spike TV a Paramount Network, el nou nom del canal, finalment no l’han renovada per una tercera temporada. La sèrie protagonitzada per Ivana Baquero, Austin Butler i Poppy Drayton, adapta la saga literària de fantasia ‘Shannara’ de Terry Brooks.

Els directius de Paramount Network donen per tancada la relació del projecte amb la cadena, apunten que “no estem interessats en el seu futur”, tot i que entenen que la productora busqui altres cadenes per continuar amb la producció de la tercera entrega.

La decisió de cancel·lar la ficció no deixa de sorprendre, ja que la segona entrega de la ficció fantàstica ha vingut carregada de molt bones crítiques. A més de disposar d’una base de fans considerable.

La productora Sonar, la que està al darrere de la ficció, ja estaria buscant una nova casa per continuar emetent la seva ficció. Segons sembla, ja hi ha hagut converses amb algunes cadenes i plataformes sota demanda.

Algunes veus apunten al gegant internacional Netflix, qui ja emet les dues primeres temporades de la sèrie en el mercat internacional, com una de les possibilitats amb més opcions de quedar-se la ficció. També podria ser que el seu competidor, Amazon, estigués interessada en ‘The Shannara Chronicles’, ja que la companyia està buscant una sèrie èpica des de fa temps, tot i que ja s’ha fet amb l’adaptació en forma de sèrie d”El senyor dels anells’.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *