Batalla oberta per la nova sèrie de J. J. Abrams

Notícies

Entre pel·lícula d”Star Wars’ i pel·lícula d”Star Trek, J. J. Abrams ha trobat temps per iniciar un nou projecte televisiu que ha iniciat una batalla entre cadenes americanes. El mateix Abrams ha ofert la seva nova sèrie, la primera que escriu des de ‘Fringe’, als diferents canals de televisió i plataformes d’streaming.

Abrams és qui ha escrit el guió i qui probablement dirigirà la ficció, a més serà qui exercirà com a productor executiu conjuntament amb Ben Stephenson, cap de la divisió de televisió de Bad Robot Productions.

El drama se centrarà en una família formada per una mare que treballa com a científica, el seu marit i la seva filla petita, que es veu al mig d’un terrible accident de cotxe que deixa a la mare en coma. La filla comença a indagar en els experiments que la seva mare guarda en el soterrani de la seva casa i acaba transportant-se a una altra terra en mig d’una batalla mundial contra una força monstruosa i opressiva.

Alguns mitjans apunten que qui té més opcions de quedar-se amb el projecte que encara no té nom seria Apple i HBO, tot i que Warner Bros., co productora de la sèrie, estaria oberta a escoltar altres ofertes. De fet algunes veus apunten a Netflix, Amazon o inclús Hulu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *