Aturada la tercera temporada de ‘Nit i Dia’

Notícies

Abans que s’acabés l’exitosa segona temporada del thriller de TV3, ‘Nit i dia’, la cadena pública de Catalunya ja va anunciar que hi hauria una tercera entrega i que seria l’última de la ficció. Ara TV3 es veu al mig d’un conflicte amb hisenda. L’inesperat reclam de l’IVA per part del Govern Espanyol obliga a la televisió publica catalana a no disposar de prou diners per a programes o sèries.

Així doncs,Televisió de Catalunya no disposa de prou pressupost per fer efectiva la tercera temporada de ‘Nit i Dia’. El president de la cadena, Vicent Sanchis, va anunciar en una entrevista a RAC 1 que no hi ha capacitat per encarregar la gravació de la nova temporada de la sèrie.

De fet, Sanchis, va explicar en l’entrevista que tota la producció externa de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals està en perill. Sanchis apuntava que “TV3 no pot fer ‘Merlí’. L’ha de fer una productora perquè no té les característiques humanes ni tècniques per fer-ho” i afegia que “per poder tenir una graella competitiva amb els rivals, TV3 hi ha una sèrie de coses que no pot fer i que les ha de pagar”. Això significa que la televisió de Catalunya no està produint cap sèrie nova per estrenar la temporada televisiva següent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *