Atresmedia anuncia ‘Apaches’ després de més de dos anys esperant ser emesa

Notícies

L’any 2015, Atresmedia va rodar i anunciar el llançament sense cap data fixa d’‘Apaches’. Ara, més de dos anys després, la productora per fi anuncia que en les setmanes vinents estrenarà la ficció. Sembla que des del 2015, Atresmedia hauria estat buscant un moment favorable per l’estrena i aquest no s’hauria donat fins ara.

La ficció ens transportarà als anys 90 on un jove periodista abandona la vida acomodada que porta fins aquell moment per venjar la mort del seu pare. El periodista, conjuntament amb un amic seu, comença a atracar totes les joieries que van provocar el declivi del familiar difunt.

La sèrie compta per les interpretacions protagonistes als actors d’Alberto Ammann, Lucía Jiménez, Eloy Azorín, Paco Tous i Verónica Echegui, qui va triomfar en la sèrie ‘Fortitude’ el mateix any que va rodar aquesta.

‘Apaches’, produïda per New Atlantis per a Atresmedia, contindrà 12 episodis que es podran veure des de Netflix des d’abans que s’estreni a cap cadena del grup mediàtic espanyol a tots els països excepte Espanya, on l’estrena oficial la tindrà Atresmedia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *