Aterra ‘Star Trek Discovery’ a Netflix

Estrenes

Un dia després de l’estrena als Estats Units per la nova plataforma d’streaming de la CBS, la CBS All Access, arriba aquí a través de Netflix la nova sèrie de la franquícia Star Trek. Aquest dilluns ja s’han penjat els dos primers episodis d’‘Star Trek Discovery’, una sèrie que ens explica les aventures de la nau Discovery comandada per la capitana Han Bo, interpretada per l’actriu Michelle Yeoh, i per una tinent comandant interpretada per Sonequa Martin-Green, que l’hem vista a ‘The Walking Dead’. Martin-Green interpretarà a la germana del mític Spock.

La sèrie se situa just abans de l’inici de la ficció original, i hi podrem veure algunes races ja conegudes i altres de noves. S’endinsarà en conflictes intergalàctics que la Discovery, com a nau de la Federació, haurà de resoldre.

Feia més de 10 anys que l’univers d’Star Trek no es veia a la petita pantalla. Recordem que la sèrie original va començar a emetre’s l’any 1966. Aquesta primera ficció va conviure durant dos anys amb ‘Star Trek: The Animated Series’ (1973-1974). Després de la sèrie original va arribar el torn d’‘Star Trek: La nova generació’, que va estar en antena de l’any 1987 al 1994. L’any 1993 i el 1995 van arribar les sèries derivades ‘Star Trek: Deep Space Nine’ i ‘Star Trek: Voyager’, respectivament. L’última sèrie de la franquícia va emetre’s entre els anys 2001 i 2005, i era una preqüela amb el nom ‘Star Trek: Enterprise’.

L’estrena de la sèrie ha generat diferents opinions. Tot i que la majoria són positives, una part dels fanàtics de la sèrie original s’han sentit decebuts amb aquesta nova ficció.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *