Arriba ‘Velvet Colección’ amb ganes de quedar-s’hi

Estrenes Notícies

El 17 de febrer de 2014 va emetre’s per primer cop la sèrie ‘Velvet’ a Antena 3. Ara, després que l’any 2016 es va emetre la quarta i última temporada de la ficció espanyola, torna amb força fent el salt a Movistar+ en forma d’spin off. La nova sèrie s’anomenarà ‘Velvet Colección’. Amb aquesta estrena es dona el tret de sortida a les produccions pròpies de Movistar+.

La nova etapa de les famoses Galeries Velvet se situa a Barcelona, ja que en aquesta ciutat obren una sucursal de la botiga de roba. Amb molts personatges que continuen de la ficció original, i altres que s’incorporen, la sèrie ens narrarà com l’empresa arriba a la capital catalana.

El primer episodi de ‘Velvet Colección’, que s’emet aquesta nit en un programa especial de ‘Late Motiv’, no es podrà veure tan sols per #0 de Movistar+ i Yomvi, sinó que també es podrà seguir en streaming a través de Twitter i Youtube, en aquest enllaç, i per la pàgina de Movistar+. Potseriorment, l’episodi estarà en el catàleg sota demanda de Movistar+ i també a les xarxes socials.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *