Arriba ‘Traición’ a La 1

Notícies

El proper dimarts 28 de novembre arribarà a La 1 la nova ficció de RTVE en col·laboració amb Bambú Producciones, ‘Traición’. Aquesta sèrie substituirà la joia de la corona de la cadena pública espanyola, el talent show de cuina ‘Masterchef Celebrity’. A més, aquest projecte és el retorn d’Ana Belén a la televisió, qui protagonitzarà la ficció.

La direcció del projecte recau sobre Antonio Hernández que ha volgut buscar un equilibri entre la comèdia i el drama. El productor executiu de Bambú, Ramón Campos, ha relacionat aquest projecte amb altres que han suposat grans èxits per la productora com ‘Gran Reserva’, ‘Gran Hotel’ o inclús ‘Velvet’.

Un gran secret amagat durant anys i una gran família, aparentment, unida. Aquest és el punt de partida d’aquest drama familiar que endinsarà a l’espectador a les trames i intrigues personals i professionals de la família Fuentes, propietària d’una de les firmes d’advocats més importants del país.

Acompanyant a Ana Belén, Helio Pedregal interpretarà al seu marit i cap de família. Els actors elegits per donar vida als seus quatre fills són Nathalie Poza, Pedro Alonso, Manuela Velasco i Natalia Rodríguez, tots ells també treballaran al bufet d’advocats de la família.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *