Antena3 estrenarà un muntatge no definitiu del primer episodi de ‘Fariña’

Notícies

L’adaptació que Antena3 prepara del llibre ‘Fariña’, segrestat cautelarment per la justícia, estrenarà el primer episodi de la sèrie el dimecres 28 de febrer segons anuncia Vertele. D’aquesta manera, la producció de la cadena conjuntament amb Bambú Producciones aprofita la problemàtica judicial mediàtica per presentar un muntatge no definitiu de l’episodi inicial del projecte.

Així doncs, el que es podrà veure el dimecres vinent per la principal cadena d’Atresmedia no és el capítol que es podrà veure quan s’estreni la sèrie completa. De fet, segons informa el portal Vertele, l’estrena formarà part d’una nit temàtica al voltant del cas i del narcotràfic. Així, després de la ficció, es farà un debat sobre el tràfic de drogues a Galícia on hi serà present el mateix Nacho Carretero, l’escriptor de ‘Fariña’.

L’adaptació de la novel·la homònima va a càrrec del mateix Carretero conjuntament amb els guionistes Ramón Campos, Gema R. Neira, Cristóbal Garrido i Diego Sotelo. Qui protagonitzarà la ficció serà Javier Rey i l’acompanyaran Tristá Ulloa, Miquel Fernández, Manuel Lourenzo, Antonio Durán Morris, entre d’altres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *