Amazon podria recuperar ‘Starsky & Hutch’

Notícies
La sèrie podria tornar si a Amazon li convens el capítol pilot que està escrivint James Gunn

Entre el 1975 i 1979 pels carrers de California hi corria, almenys en la ficció, el mític Ford Torino vermell amb una línia blanca al mig. ‘Starsky and Hutch’ va ser una sèrie de gran èxit durant quatre temporades i gairebé cent episodis. No va ser fins al 2004 que la mítica sèrie va tenir una versió cinematogràfica interpretada, en aquest cas, per Ben Stiller i Owen Wilson.

Ara, 42 anys després que els policies David Starsky i Kenneth Hutchinson s’unissin per primer cop per enamorar als espectadors, Amazon ha adquirit el projecte de reviure’ls. L’encarregat de dur a terme el retorn de la mítica ficció seria James Gunn, que viu un moment de glòria per l’èxit de les pel·lícules de ‘Guardians de la galàxia’, de les que ha dirigit i ha fet el guió.

Amazon estaria esperant que Gunn, juntament amb el seu germà Brian Gunn i el seu cosí Mark Gunn, acabin d’escriure el guió del capítol pilot. Si funciona, Gunn serà l’encarregat de fer tota la temporada. El director ha explicat que la ficció continuarà on ho va deixar l’original de la dècada dels 70.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *