Amazon arriba a un acord amb RTVE, Atresmedia i Mediaset

Notícies

Amazon Prime Video ha anunciat aquest dijous un gran acord amb les principals cadenes espanyoles. Així doncs, les millors ficcions de RTVE, d’Atresmedia i de Mediaset es podran veure a través de la plataforma a Espanya.

Mitjançant aquest acord, fins a 34 sèries produïdes i emeses per les cadenes d’aquests grups mediàtics estaran en el catàleg nacional d’Amazon. L’acord també inclou els drets exclusius per la segona emissió d’algunes de les ficcions, després de l’estrena en cada una de les cadenes.

Així doncs, els usuaris espanyols de la plataforma d’Amazon, podran gaudir de sèries d’Atresmedia com ‘El tiempo entre costuras’, ‘El Barco’, ‘Vis a Vis’, ‘Velvet’ o ‘Allí Abajo’, entre d’altres. Grans èxits que han triomfat tant en audiències com amb guardons que premien diferents aspectes de cada projecte. A més, dos dels propers grans llançaments d’Atresmedia, com ‘Presunto Culpable’ i ‘Matadero’, també es podrà veure a través de la plataforma.

Mediaset, per la seva banda, ha acordat que sèries com ‘El Principe’, la comèdia ‘La que se avecina’ o ‘El Accidente’, entre d’altres, es puguin gaudir també per Amazon.

‘Estoy vivo’, ‘Reinas’, ‘Águila Roja’ o ‘La Señora’, són algunes de les sèries que RTVE cedeix en l’acord a la plataforma d’streaming.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *